Lifestyleblog over voeding, gezondheid, duurzaamheid en tuinieren
Gezondheid

Win het boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’!

Hormonen. We hebben er allemaal mee te maken. Veel vaker dan we denken zelfs. Ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van jouw gezondheid en in natuurlijke oplossingen voor jouw hormoonklachten? Dan móet je het boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ van Ralph Moorman en Barbara Havenith lezen! Hormonen spelen in ons lichaam namelijk een cruciale rol!

Krijg grip op jouw hormoonhuishouding

Een bekende hormonale klacht is menstruatiepijn. Maar ook je bijnier, schildklieren, diabetes en autoimmuunziektes hebben allemaal te maken met je hormonen. En wat dacht je van hormonale migraine, acne of haarverlies?

We denken dan al dat medicijnen slikken de enige optie is, of dat we moeten accepteren dat het nu eenmaal is zoals het is. Maar in ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ leer je dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je hormoonhuishouding! En hoe meer jouw hormonen in balans zijn, hoe minder klachten je zult ervaren. Op veel van jouw hormonale klachten kan je dus relatief gemakkelijk zelf invloed uitoefenen!

Dit boek is een echte must read dus.

Miss Beanie geeft een exemplaar weg!

Dit boek kost in de winkel €19,50. Maar als jij meedoet met deze winactie kan ‘ie gratis en voor niks van jou zijn!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like het bericht over het boek ‘Hormoonbalans winactie’ op de Facebookpagina van Miss Beanie

  2. Laat in een reactie onder dat bericht op Facebook weten waarom jij het boek zou moeten winnen.

  3. Laat hier je naam en mailadres achter:

Na het doorlopen van bovenstaande drie stappen maak je kans op een gratis exemplaar van ‘Hormoonbalans voor vrouwen’! Op deze give-away zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

De winnaar maak ik op woensdag 19 april bekend op Facebook.

DOE MEE EN WIN!

%d bloggers liken dit: